SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin Spor Bilimleri Dekanlar Konseyi Yürütme Kurulu İle Bir Araya Geldi

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alparslan İNCE ve Spor Bilimleri Fakülteleri Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof .Dr. Yusuf TEKİN’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Spor Bilimleri fakültelerinin bölümlere ait müfredat programları görüşülerek konseyin çalışmaları hakkında bilgi verilmiştir. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünün müfredatının yeniden yapılandırılması ve modüler sisteme geçilmesi, açık öğretim fakültelerine bağlı egzersiz ve spor bilimleri ve rekrasyon bölümleri ve spor liseleri müfredatlarının spor bilimleri müfredatlarına uygunluğu konuları da ele alındı.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin'in makamında gerçekleştirilen ziyarete; SPORDEK Yürütme Kurulu Başkanı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz KOÇ, Ordu Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Alparslan İNCE, Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin ÖZDİLEK, Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semiyha TUNCEL, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan SAYGIN katılmıştır.


Eklenme Tarihi : 15-02-2024 16:52:09