SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ORDU DURGUN SU SPORLARI MERKEZİ VE KAMP ALANINDA (KANOPARK) REKREATİF ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, eğitim-öğretim faaliyetleri yanında, öğrencilerin sosyal ve sportif gelişimi kapsamında etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Spor Yöneticiliği Bölümü rekreasyon dersi kapsamında Gülyalı ilçesinde yer alan Durgun Su Sporları ve Kamp Alanı (Kanopark)’nda su sporları etkinliği düzenlendi. Su sporları kapsamında, kano ve rafting etkinlikleri yapıldı. Etkinliğe BESYO Müdürü Prof. Dr. Alparslan İNCE, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem ATİK, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burkay CEVAHİRCİOĞLU, BESYO öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Ordu iline kazandırılan modern tesiste, öğrenciler su sporları etkinliğine katılma imkanı buldular.

Eklenme Tarihi : 23-12-2021 11:03:58